Antena 3 Actualitate BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Prețuri incredibile la mii de produse. Cât costă o pereche de blugi, un tricou de firmă

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Prețuri incredibile la mii de produse. Cât costă o pereche de blugi, un tricou de firmă

15 Noi 2018   •   21:01
BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Prețuri incredibile la mii de produse. Cât costă o pereche de blugi, un tricou de firmă

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS.Peste jumătate dintre românii (51%) cu vârste între 18 şi 65 de ani plănuiesc să cumpere cel puţin un produs cu ocazia Black Friday, în timp ce nouă din zece persoane chestionate spun că au auzit de acest eveniment de shopping, arată rezultatele unui studiu realizat de Kantar Millward Brown România, publicat joi.

Cele mai tari OFERTE de BLACK FRIDAY la FASHION DAYS. Haine de firmă la prețuri incredibil de mici.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS În acest context, datele arată un interes în creştere pentru achiziţia de televizoare, frigidere, aragazuri, electrocasnice incorporabile şi articole din gama home&deco. De asemenea, pe lista de dorinţe se află articole precum telefoane mobile, articole vestimentare, încălţăminte şi laptopuri.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS Conform cercetării, pentru a achiziţiona articolele pe care şi le doresc, românii vor căuta cele mai bune oferte atât în magazinele online, cât şi în retailul tradiţional. Clasamentul magazinelor considerate pentru a face cumpărături în ziua cu cele mai multe reduceri este condus de eMAG, urmat de Altex şi Flanco.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS Sondajul a fost realizat la nivel naţional, pe un eşantion reprezentativ de 2.019 respondenţi din mediul rural şi urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani. Interviurile, realizate prin metoda CATI, s-au derulat în perioada 18 - 24 octombrie 2018, iar eroarea de eşantionare este de +/- 2,2%.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS Kantar Millward Brown este o agenţie de cercetare de top la nivel mondial, specializată în evaluarea eficienţei reclamelor, a comunicării strategice, canalelor media şi digitale şi asupra valorii mărcilor.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS Agenţia operează în peste 55 de ţări şi face parte din grupul Kantar al WPP, unul dintre cei mai mari furnizori de date, insight-uri şi consultanţă la nivel mondial.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close