Antena 3 CNN Actualitate Bodyguardul care a salvat viaţa altora, a pierdut-o pe a lui

Bodyguardul care a salvat viaţa altora, a pierdut-o pe a lui

Bodyguardul care a salvat viaţa altora, a pierdut-o pe a lui
Sursa foto: Foto: VideoNews
07 Noi 2015   •   16:30
Printre cei care au murit după ce au fost transferaţi în Olanda se află şi unul dintre eroii de la Colectiv. Este vorba despre bodyguardul Florin Cristian Popescu. Acesta a reuşit să scoată din interiorul clădirii mai mulţi răniţi, înainte ca el însuş să fie rănit grav. Când a ajuns la spital avea arsuri pe tot corpul. 
 
Imaginea cu chipul bodyguard-ului din Colectiv a devenit virală pe toate rețelele de socializare. 
 
Florin Cristian Popescu nu are familie, dar prietenii l-au căutat non-stop. Locuia in Berceni si imaginea de pe Facebook era singura disponibilă cu el. Toți cunoscuții bărbatului s-au mobilizat pe Facebook pentru a-l putea găsi. Au aflat unde era internat şi apoi au încercat să dea de rudele apropiate ale acestuia. Sora lui este plecata de mult timp la munca in strainatate. 
 
Florin Cristian Popescu era la terapie intensivă, cu arsuri de gradul 3 pe față și de gradul 2 pe corp. Bodyguard cu experienta, ar fi putut sa se salveze din incendiu, pentru ca era aproape de usa, povestesc martorii. Dar nu s-a gandit la viata lui si a sarit in foc, sa-i ajute pe altii. 
 
Nimeni nu l-a vizitat, pentru ca este orfan si medicii nu i-au lasat pe prieteni să intre. Drama lui Florin a fost folosita, in cel mai josnic mod, de oameni fara nici un Dumnezeu. Cand au aflat ca este internat in stare grava, i-au spart apartamentul. Politistii au gasit casa ravasita, dar nu au putut spune daca lipseste ceva, pentru ca Florin era pe un pat de spital. Acum nu se va mai intoarce niciodată acasă. A murit în Olanda, înainte ca medicii să mai poată face ceva pentru el. 
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close