Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Mocanu a fost înjunghiat într-un club din Mamaia şi a refuzat să le spună poliţiştilor ce s-a întâmplat

Bogdan Mocanu a fost înjunghiat într-un club din Mamaia şi a refuzat să le spună poliţiştilor ce s-a întâmplat

Cântăreţul Bogdan Mocanu a fost înjunghiat, noaptea trecută, într-un club din Mamaia şi a refuzat să le spună poliţiştilor ce s-a întâmplat.

Bogdan Mocanu a fost înjunghiat într-un club din Mamaia şi a refuzat să le spună poliţiştilor ce s-a întâmplat
Sursa foto: Instagram | bogdan.mocanu.official
de Redacția Antena 3    |    14 Mai 2022   •   18:11

Bogdan Mocanu se afla, noaptea trecută, într-un club din Mamaia, iar la un moment dat s-a luat la ceartă cu patru bărbaţi.

În timpul altercaţiei, unul dintre agresori l-a înjunghiat pe Bogdan Mocanu în mână.

"În dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului.

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător.

Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment și refuză să dea alte date sau informații cu privire la incident. 

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, portul și folosirea fără drept de arme albe și tulburarea ordinii și liniștii publice", se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: Bogdan Mocanu Mamaia
Parteneri
Aparatul din casa ta care consumă curent chiar și când nu îl folosești
x close