Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Adolescent înjunghiat pentru că nu a cedat locul în autobuz

Braşov. Adolescent înjunghiat pentru că nu a cedat locul în autobuz

Braşov. Adolescent înjunghiat pentru că nu a cedat locul în autobuz
Sursa foto: Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com
08 Feb 2011   •   23:44

Educaţie cu cuţitul. Un adolescent de 16 ani din Braşov a fost înjunghiat de un bărbat pentru că nu i-a cedat locul soţiei acestuia, în autobuz. Doar doi centimetri au lipsit pentru ca băiatul să nu fie lovit în inimă. Deşi copilul a fost la un pas de moarte, agresorul este cercetat în stare de libertate.

Poliţiştii spun că agresorul poate fi învinuit acum doar de port ilegal de armă albă. Abia după ce victima va fi supusă unui examen medico-legal, încadrarea s-ar putea schimba în tentativă de omor. Deocamdata Băiatul este stabil dar mai există încă riscul unor complicaţii.

Medicii i-au salvat plamânul atins de cuţit şi îl vor mai ţine cîteva zile la terapie intensivă. Adolescentul le-a povestit poliţiştilor că a fost bătut şi înjunghiat pentru că a refuzat să se ridice de pe scaun. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai celorlalţi călători care s-au temut să intervină.

NIci şoferul nu a încercat să aplaneze conflictul, dar a oprit în faţa postului de poliţie din Săcele pentru ca băiatul să ceară ajutor. Agresorul şi-a continuat călătoria până la capătul liniei şi a fost reţinut în timp ce se îndrepta spre casă.

 

×
Subiecte în articol: Brașov injunghiat adolescent autobuz
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close