Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Elevă de 18 ani, înjunghiată de colega ei în pauza de masă

Braşov. Elevă de 18 ani, înjunghiată de colega ei în pauza de masă

Braşov. Elevă de 18 ani, înjunghiată de colega ei în pauza de masă
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Oct 2010   •   17:38

O elevă de 18 ani de la un liceu din localitatea Săcele, judeţul Braşov, a luat-o la bătaie, marţi dimineaţă, pe o colegă de liceu, cu care s-a întâlnit în faţa unei patiserii, în pauza de masă. Aceasta şi-a lovit colega cu un par în cap, după care a tăiat-o cu un briceag la picior, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, a declarat, miercuri, că cele două fete s-au întâlnit, marţi, iar, M. Georgiana de 18 ani, a luat un băţ de pe jos şi a lovit-o în cap pe rivala ei de 16 ani, colegă la acelaşi liceu. Apoi, eleva a scos din buzunar un briceag cu lama de zece centimetri şi a tăiat-o pe colega sa la picior.
   
"Pentru aplanarea acestui conflict a intervenit un angajat al societăţii de panificaţie, care a fost şi el atins de agresoare, cu briceagul, în zona gambei priciorului drept, fiind rănit superficial, fără a fi internat în spital", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.
   
La locul incidentului, au sosit o echipă de poliţişti şi o salvare care a preluat-o pe eleva de 16 ani, care a rămas internată, sub supraveghere, la Spitalul Judeţean Braşov. M. Georgiana a fost reţinută pentru 24 de ore în arestul IPJ şi va fi prezentată instanţei pentru port ilegal de armă albă în locurile publice şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
    Î
În acest timp, la Colegiul Tehnic de Construcţii-Montaj "Victor Jinga" din Săcele a fost începută o anchetă, iar eleva agresivă va fi exmatriculată.
   
"Am început o anchetă la liceu. Incidentul s-a petrecut în afara spaţiului şcolar, într-o pauză. Printr-o convenţie scrisă, elevii au voie să iasă din liceu şi să-şi cumpere diverse produse de la un chioşc. Vom analiza cazul, vom aştepta raportul poliţiei. În mod sigur, eleva de clasa a XIII-a va fi exmatriculată. Vom analiza şi motivaţia, dacă şcoala se face sau nu vinovată, dacă existau proceduri, dacă au voie să părăsească incinta şcolii", a spus Dorel Agache, inspector şcolar general.

×
Subiecte în articol: Brașov injunghiat
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close