Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Un bărbat şi-a omorât soţia într-un autobuz cu călători

Braşov. Un bărbat şi-a omorât soţia într-un autobuz cu călători

Braşov. Un bărbat şi-a omorât soţia într-un autobuz cu călători
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Noi 2010   •   23:13

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Braşov şi-a înjunghiat motral soţia, luni, seară, în timp ce circulau într-un autobuz cu călători al Regiei locale de transport, informează Mediafax.

Lucia Nagy, în vârstă de 31 de ani, ieşise de la serviciu şi se afla în autobuzul 28 al Regiei Autonome de Transport Braşov, care circula dinspre municipiu spre localitatea Ghimbav.

Janos Nagy, soţul acesteia în vârstă de 33 de ani, a urcat în autobuz pe traseu şi a înjunghiat-o de mai multe ori în gât cu un cuţit de bucătărie, pe motiv că aceastadin urmă l-ar fi părăsit cu o săptămână în urmă.

Potrivit sursei citate, femeia a decedat pe loc.

Am fost sesizaţi, luni în jurul orei 18.00, de şoferul autobuzului, iar o echipă de la Secţia 2 Poliţie Braşov a ajuns la locul cu pricina în aproximativ două minute. Suspectul nu a opus rezistenţă, fiind reţinut şi condus la audieri, urmând a fi cercetat pentru omor", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

În autobuzul cu pricina se mai aflau opt călători, care au fost preluaţi de două maşini de Poliţie şi duşi şi ei la audieri, fiind consideraţi martori în acest caz.

×
Subiecte în articol: Brașov injunghiat autobuz
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close