Antena 3 CNN Actualitate Bulevardul Dimitrie Pompeiu va fi lărgit de la o singură bandă la două benzi pe sens | Nicușor Dan: ”Ofertele pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024”

Bulevardul Dimitrie Pompeiu va fi lărgit de la o singură bandă la două benzi pe sens | Nicușor Dan: ”Ofertele pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024”

Marți, primarul Nicușor Dan a transmis că ofertele pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024.

Bulevardul Dimitrie Pompeiu va fi lărgit de la o singură bandă la două benzi pe sens | Nicușor Dan: ”Ofertele pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024”
Sursa foto: Nicușor Dan | Facebook
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2023   •   14:23

Primarul Capitalei invită operatorii economici să consulte anunțul din SEAP.

”Ofertele pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

Citește și: Aleșii locali, obligați să-și facă publice CV-urile. Propunerea de modificare a Codului Administrativ a fost depusă în Senat

Potrivit edilului, "proiectul include şi extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu, dar şi construirea unui drum de legătură între Şos. Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu şi Str. Fabrica de Glucoză şi construirea unei parcări de tip park&ride", a mai transmis acesta pe reţeaua sa de socializare.

×
Subiecte în articol: bulevard dimitrie pompeiu Nicușor Dan
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close