Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu-Tăriceanu, audiat la DNA

Călin Popescu-Tăriceanu, audiat la DNA

Călin Popescu-Tăriceanu, audiat la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    15 Sep 2016   •   09:03

UPDATE 11.25 - Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a ieșit de la DNA, după mai bine de două ore de audieri.

Tăriceanu nu a făcut declarații în fața jurnaliștilor.

UPDATE 10.40- Călin Popescu Tăriceanu şi Bogdan Olteanu sunt audiați în aceste momente la DNA în dosarul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Preşedintele Senatului a venit la DNA la ora 9, iar o ora mai târziu a sosit și fostul viceguvernator al BNR.

Ambii dau detalii legate de acuzația de trafic de influență și presupusa mită de un milion de euro dată de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Știrea inițială:

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care Bogdan Olteanu este acuzat că a primit un milion de euro şi sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vîntu, în schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, în 2008, în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Bogdan Olteanu, din nou la DNA

„În această dimineață, la ora 9,00, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României, a fost invitat la DNA. Invitația a fost trimisă cu două zile în urmă, dar președintele Senatului nu a făcut-o publică pentru a vedea dacă DNA continuă să scurgă informații spre presă în scopuri propagandist-electorale. Presa a aflat și este prezentă la DNA înaintea audierii. Așa cum s-a întâmplat și în situații anterioare, similare, președintele Senatului nu va face declarații presei la DNA”, se arată într-un comunicat al Senatului.

×
Subiecte în articol: audiat DNA Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close