Antena 3 CNN Actualitate Campion mondial de arte marţiale, atacat pe o stradă din București de 2 bătăuși. Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie

Campion mondial de arte marţiale, atacat pe o stradă din București de 2 bătăuși. Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie

Campion mondial de arte marţiale, atacat pe o stradă din București de 2 bătăuși. Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie
Sursa foto: foto: spynews.ro
26 Mai 2016   •   13:57

Unul dintre cei mai titraţi luptători de MMA din România a fost atacat, în plină stradă, de doi bătăuşi, care, culmea, l-au şi recunoscut, scrie spynews.ro.

Celebrul luptător Ion Pascu, cunoscut publicului din România şi Marea Britanie pentru prestaţiile sale de senzaţie din cuşca de MMA, a fost abordat, recent, pe stradă, din zona Bobocica, din Bucureşti, de doi bărbaţi cu chef de scandal.

Surse din anturajul sportivului au mărturisit, pentru Spynews.ro, că Pascu nu s-a grăbit să reacţioneze şi le-a spus celor doi să-şi vadă de drum.

La un moment dat, agasat de faptul că cei doi nu voiau să renunţe, Ion Pascu i-ar fi rugat să plece, deoarece este obosit şi nu are chef de scandal. Pentru că agresorii au întins coarda dincolo de răbdarea luptătorului, acesta s-a apucat să-i lovească şi i-a snopit în bătaie în numai câteva secunde.

Sursele citate au precizat că mardeiaşii de cartier ar fi zăcut o perioadă acolo unde i-a bătut Pascu, după care s-au ridicat cu greu. Niciuna dintre persoanele implicate în scandal nu a depus plângere la Poliţie.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close