Antena 3 CNN Actualitate Când vor petrece Radu Mazăre şi Roxana cele 48 de ore la camera intimă

Când vor petrece Radu Mazăre şi Roxana cele 48 de ore la camera intimă

Când vor petrece Radu Mazăre şi Roxana cele 48 de ore la camera intimă
10 Iul 2019   •   22:12

Radu Mazăre s-a cununat civil cu Roxana miercuri, la 12 zile de la înregistrarea cererii.

Conform legii, cei doi pot petrece 48 de ore la camera intimă, dar nu imediat, dat fiind faptul că este necesară... o altă cerere, scrie spynews.ro.

Proaspăta soţie a fostului edil trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie şi apoi să depună o cerere. Abia după aceste demersuri, când cererea va fi aprobată, cei doi vor putea să petreacă 48 de ore împreună.

"Poţi, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar certificatul de căsătorie Roxana va trebui să-l legalizeze, să facă o cerere în calitate de soţie pentru că a intrat domnişoara Mihalache şi a ieşit doamna Mazăre. Până se face, durează... După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore", a declarat avocata lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie pentru Antena Stars.

"Nu a fost o situaţie foarte plăcută pentru ea să stea doar 30 de minute cu Radu. Nici pentru noi, cei 10 invitaţi. Ea nu este obişnuită cu presa. Nu s-a întâmplat nimic, dar na, până acum a stat cu el la geam, acum au putut şi ei să se pupe, emoţii... Au fost emoţii şi pentru Roxana şi pentru mama lui Radu şi pentru fraţi... A fost şi Răducu. Nu a fost tocmai plăcut.", a mai spus Lizeta Harambie.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close