Antena 3 CNN Actualitate Care este starea militarului rănit în Afganistan

Care este starea militarului rănit în Afganistan

Care este starea militarului rănit în Afganistan
11 Mai 2016   •   14:32

Starea militarului rănit sâmbătă în Afganistan, aflat la un spital militar din Germania, este din ce în ce mai bună, a declarat miercuri colonelul Crăciun Marius, comandantul Componentei de Operaţii Speciale, potrivit Agerpres.

'Am vorbit cu el la telefon aseară, este în condiţii bune, se mişcă, iese şi intră în salon, din Spitalul militar din Germania, aşteaptă să-i vină prietena care cu siguranţă îi va ridica moralul, fratele, familia, mama, tata, din punctul acesta de vedere avem şi o veste bună', a mai declarat colonelul Marius Crăciun prezent miercuri la funeraliile celor doi militari decedaţi sâmbătă în Afganistan.

În privinţa anchetei privind decesul celor doi militari, sublocotenenţii post-mortem Iulian Dumitrescu şi Adrian Vizireanu, comandantul Componentei de Operaţii Speciale a declarat că 'la nivelul Coaliţiei s-a constituit o comisie de investigaţie'.

'Este o anchetă în curs de desfăşurare, cert este că la nivelul Coaliţiei s-a constituit o comisie de investigaţie, în momentul oportun MApN, prin structurile de specialitate, va prezenta situaţia', a mai declarat sursa citată.

Doi militari români şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, ora 10,45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani, informează MApN.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close