Antena 3 CNN Actualitate Căutări disperate pe Lacul Siutghiol, după ce o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că trei bărbaţi au căzut în apă. Cum s-a terminat totul

Căutări disperate pe Lacul Siutghiol, după ce o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că trei bărbaţi au căzut în apă. Cum s-a terminat totul

Căutări disperate pe Lacul Siutghiol, după ce o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că trei bărbaţi au căzut în apă. Cum s-a terminat totul
de O.P.    |    08 Ian 2015   •   07:10

Alertă falsă aseară pe lacul Suitghiol după ce o femeie a sunat la 112 şi a anuntat că a văzut trei bărbati care au căzut în apă.  Timp de patru ore, pompierii, scafandrii, jandarmii şi două elicoptere au căutat cele trei  victime.

Salvatorii au sistat operaţiunea abia în momentul în care dispăruţii au anunţat poliţia că sunt acasă, în afara oricărui pericol.

Salvatorii din Constanţa au fost chemaţi, după ce o femeie a anunţat la 112 că ar fi văzut trei oameni care ar fi căzut în apă.

Mai multe echipaje de pompieri, scafandri, paramedici şi jandarmi au sosit imediat pe malul lacului şi au început căutările.

În tot acest timp cei trei bărbaţi erau căutaţi şi din aer. Un elicopter al armatei survola apele îngheţate ale lacului Siutghiol.

La aproape patru ore de la începerea misiunii salvatorii au primit o veste neaşteptată.

Bărbaţii le-au spus poliţiştilor că au fugit de pe lac, pentru că s-au speriat de salvatori.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Rămâne de văzut dac cei 3 bărbaţi vor fi traşi la răspundere şi puşi să plătească despăgubiri pentru că au pus pe jar autorităţile degeaba.


×
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close