Antena 3 CNN Actualitate Ce recompensă a primit timișoreanul care a găsit 95.000 de euro într-o comodă cumpărată pe internet

Ce recompensă a primit timișoreanul care a găsit 95.000 de euro într-o comodă cumpărată pe internet

Ce recompensă a primit timișoreanul care a găsit 95.000 de euro într-o comodă cumpărată pe internet
Sursa foto: sursa foto: captura A1
13 Noi 2018   •   20:45

Samuel Stănici, un timişorean în vârstă de 33 de ani a găsit într-o comodă cumpărată de la o persoană de pe internet suma de 95.000 de euro ascunşi într-o casetă.

Tânărul, tată a 4 copii, nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, considerând că este supus unui test de omenie, pe care era decis să-l treacă.

"N-a fost o stare chiar aşa plăcută să te simţi cu atâţia bani. Prin asta mi-am dat seama că nici banii aceştia te fac atât de fericit. Ştiam că nu-s banii mei, nu m-am simţit nicio clipă legat de ei. Nici măcar o clipă nu m-am gândit că-s banii mei şi că m-am îmbogăţit peste noapte", a spus Samuel pentru Observator.tv

Tânărul spune că persoana de la care a cumpărat comoda a fost la fel de surprinsă ca şi el de suma de bani găsită în mobilă.

"Vânzătorul a fost destul de surprins, nici el nu ştia absolut nimic de bani. Lucrurile au fost de aşa natură încât el n-ar fi aflat niciodată de banii aceştia. Domnul nici el nu ştie exact. Şi-a dat şi el cu părerea. Tatăl lui a decedat şi a presupus că banii ar proveni dintr-o vânzare, ceva imobile. Probabil din direcţia aceea au ajuns banii", a declarat Samuel Stănici.

Fostul proprietar al mobilei cumpărate de Samuel Stănici de pe internet a decis să-l răsplătească pe timişorean cu suma de 9.500 de euro, reprezentând 10% din suma totală.

"Eu consider că a fost şi o încercare şi o binecuvântare. La urma urmei şi persoana respectivă mi-a dat nişte bani (10% din sumă) şi a fost şi el mulţumit şi eu foarte mulţumit şi pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu că au decurs lucrurile bine"

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close