Antena 3 CNN Actualitate Cinci suspecţi, în cazul crimei de la Braşov

Cinci suspecţi, în cazul crimei de la Braşov

Cinci suspecţi, în cazul crimei de la Braşov
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Apr 2011   •   22:44

Procurorii braşoveni au cinci suspecţi în cazul uciderii soţiei unui avocat din Braşov, niciunul dintre aceştia nefiind membru al familiei avocatului sau vreo persoană apropiată, transmite Mediafax. Vineri seara, au avut loc audieri la Parchet.

"Printre persoanele suspectate este şi una care a mai fost cercetată într-un dosar pe probleme cu drogurile", a declarat Monica Munteanu, purtător de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov.

Soţia unui avocat din Braşov, care a fost găsită moartă în locuinţa sa, marţi după-amiază, a fost hăcuită cu 40 de lovituri şi împunsături de cuţit, potrivit raportului medicilor legişti. Moartea femeii a fost violentă şi s-a produs în urma unei hemoragii interne masive, arată specialiştii.

Sadismul cu care i-a fost luată viaţa femeii, demn de filmul "Tăcerea mieilor", i-a şocat până şi pe anchetatori. Criminalul a lovit-o pe femeie cu un cuţit pe care l-a luat chiar din bucătăria victimei. A lovit de cel puţin 25 de ori. Apoi a dispărut. La autopsie, s-au găsit leziuni traumatice la nivelul mâinilor şi antebraţelor, semn că femeia şi-a înfruntat călăul. A fost o luptă pe viaţă şi pe moarte.

Pe lângă varianta jafului, anchetatorii iau în calcul şi răzbunarea. Soţul femeii a fost mai mulţi ani procuror, iar asta i-ar fi putut face mulţi duşmani. Victima era medic psihiatru.

 


×
Subiecte în articol: Brașov crima femeie suspecţi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close