Antena 3 CNN Actualitate Cine a fost ținta atacului armat din campusul american. Student: ”Am legat uşa de la baie cu curelele noastre, pentru a o ţine închisă”

Cine a fost ținta atacului armat din campusul american. Student: ”Am legat uşa de la baie cu curelele noastre, pentru a o ţine închisă”

Cine a fost ținta atacului armat din campusul american. Student: ”Am legat uşa de la baie cu curelele noastre, pentru a o ţine închisă”
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
02 Iun 2016   •   13:43

Bărbatul ucis în atacul armat comis miercuri la Universitatea California din Los Angeles care a dus la închiderea timp de două ore a campusului este profesor de inginerie aerospaţială, informează autorităţile, potrivit Reuters.

William Klug, în vârstă de 39 de ani, este unul dintre bărbaţii ucişi în atacul de miercuri din clădirea şcolii de inginerie, a informat institutul de medicină legală din Los Angeles.

Poliţia din Los Angeles a precizat miercuri că atacatorul s-a sinucis după ce a împuşcat mortal un alt bărbat, dar nu a furnizat detalii suplimentare asupra incidentului.

Oficialii universităţii au anunţat că orele vor fi reluate joi şi că toţi studenţii şi personalul facultăţii vor avea la dispoziţie consilieri.

'Inimile noastre sunt grele, acum când plângem moartea tragică a doi oameni în campusul nostru', a precizat într-un comunicat decanul Gene Block.

Klug era profesor de inginerie mecanică şi aerospaţială, potrivit site-ului universităţii. Potrivit Los Angeles Times, William Klug încerca să dezvolte o inimă virtuală generată de computer.

Autorităţile nu l-au identificat pe celălalt bărbat implicat în incidentul armat. Din cauza atacului armat campusul s-a închis timp de două ore şi studenţilor li s-a cerut să se adăpostească în locuri sigure.

Studentul la inginerie Aaron Feigelman a declarat că a primit un mesaj care îl alerta că există o urgenţă şi a intrat într-o clădire din apropiere, unde s-a ascuns împreună cu alte cinci persoane timp de 90 de minute.

'Am legat uşa de la baie cu curelele noastre pentru a o ţine închisă, întrucât nu existau încuietori. Şi am aşteptat. A fost cu adevărat înspăimântător', a povestit Feigelman.

În jur de 200 de poliţişti cu veste antiglonţ şi căşti au venit în campus în urma apelurilor primite, temându-se că atacatorul ar putea fi încă activ.
 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close