Antena 3 CNN Actualitate Cine este în spatele postărilor de pe Facebook-ul Ambasadei Suediei din Bucureşti

Cine este în spatele postărilor de pe Facebook-ul Ambasadei Suediei din Bucureşti

Cine este în spatele postărilor de pe Facebook-ul Ambasadei Suediei din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Facebook/Ambasada Suediei din Bucuresti
de M.Z.    |    06 Feb 2020   •   13:23

Cristian Bostan s-a prezentat pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucureşti, în această dimineaţă, şi a spus că aceasta va fi ultima sa postare în numele instituţiei amintite.

"Salut. Eu sunt Cristian Botan, administratorul acestei pagini, iar aceasta este ultima mea postare aici.

M-am alăturat echipei ambasadei în octombrie 2018. Dincolo de politică și partea comercială, am avut n̶o̶r̶o̶c̶u̶l̶ / g̶h̶i̶n̶i̶o̶n̶u̶l̶ / oportunitatea de a prelua și partea de comunicare, inclusiv cea pe Facebook și Instagram.

Am reușit împreună să devenim cea mai populară ambasadă străină în România și cea mai populară ambasadă suedeză în lume. Numărul celor care ne urmăresc s-a triplat, iar reach-ul paginii de Facebook a depășit populația totală a României. Este rezultatul muncii tuturor celor din ambasadă (români și suedezi), inclusiv a celor care au plecat între timp.

Misiunea comunicării online a ambasadei a fost, este și va rămâne constant aceeași: promovarea Suediei și îmbunătățirea relației bilaterale dintre România și Suedia. Am ales însă ca, în schimbul limbajului a̶d̶o̶r̶m̶i̶t̶o̶r̶ / b̶i̶r̶o̶c̶r̶a̶t̶i̶c̶ / tradițional pe care suntem obișnuiți să-l vedem online din partea instituțiilor, să adoptăm o conduită mai relaxată, tonul vocii noastre fiind ca și cum am povesti la o cafea cu un prieten. Pentru că îi considerăm prieteni pe toți cei care ne urmăresc.

Și ne-am folosit cam de tot ce are Internetul mai bun de oferit pentru a ne atinge misiunea, inclusiv imagini GIF sau meme. Adevărul e că am cam trișat cu abordarea asta, însă totul a fost pentru o cauză bună.

Când am venit la ambasadă, am implementat treaba asta cu mesaje de bun venit atunci când ni se alătura un coleg nou, respectiv de rămas bun pentru momentele în care cineva ne părăsea.

Cum timpul meu la ambasadă se încheie acum, a venit momentul să scriu propria postare de rămas bun.

Așa că vă mulțumesc pentru momentele m̶i̶ș̶t̶o̶ / f̶a̶i̶n̶e̶ / minunate pe care le-am avut împreună aici.

Distracție plăcută mai departe!".

Mesajul lui Cristian Bostan a fost primit cu entuziasm de mulţi dintre următorii paginii care i-au lăsat comentarii în care îl felicită şi îi urează succes mai departe.

×
Subiecte în articol: cristian bostan
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close