Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu: Propunerea unică de premier a PSD și Pro România este Remus Pricopie

Ciolacu: Propunerea unică de premier a PSD și Pro România este Remus Pricopie

Președintele PSD, Marcel Ciolacul a anunțat, miercuri seară, după discuțiia cu liderul Pro România, Victor Ponta, că va merge la Cotroceni cu o propunere unică, în persoana lui Remus Pricopie.

Ciolacu: Propunerea unică de premier a PSD și Pro România este Remus Pricopie
05 Feb 2020   •   18:06

"Democrația, economia și sănătatea românilor sunt mai sigure din acest moment, după ce a fost îndepărtat acest guvern. Scorul de 261 de voturi este un scor impresionant, chiar și pentru noi.

Am avut o discuție împreună cu domnul președinte Victor Ponta și am decis să mergem împreună cu o singură nominalizare la Cotroceni, în persoana domnului Remus Pricopie, rectorul SNSPA, fost ministru în Guvernul Victor Ponta, un ministru foarte bun.

Suntem într-o criză politică, suntem niște oameni politici responsabili și este normal să mergem după un asemenea scor, de 261 de voturi, cu o propunere la președintele țării", a spus Marcel Ciolacu.

"Am avut dreptate în noiembrie când am spus că Guvernul Orban e un proiect greșit. Nu avea cum să reziste în primul rând persoana Ludovic Orban și astăzi a dat un examen destul de neplăcut în Parlament.(...)

Ca să scăpăm de gelozii și de rivalități politice, pe care le avem, am discutat cu domnul Ciolacu și am spus că nu vom propune nici de la Pro România, deși aveam un candidat foarte bun, putea să fie Corina Crețu, nici la de la PSD. Venim cu o persoană de centru-stânga, însă suficient de europeană, suficient de modernă, cu experiență administrativă, a fost un ministru foarte bun, Remus, și este un rector foarte bun, și împotriva căruia domnul Iohannis nu are nimic", a spus la rândul său liderul Pro România, Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Remus Pricopie Victor Ponta
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close