Antena 3 CNN Actualitate Cetățenii Sectorului 1 al Capitalei vor primi până la 3.000 de lei, ca ajutor pentru plata facturilor

Cetățenii Sectorului 1 al Capitalei vor primi până la 3.000 de lei, ca ajutor pentru plata facturilor

Răsturnare de situaţie la Primăria Sectorului 1. PSD și PNL au votat și au schimbat proiectul lui Clotilde Armand.

de Radu Tiliță    |    25 Noi 2022   •   14:01

Prin urmare, cetăţenii din Sectorul 1 vor primi până la 3.000 de lei bani pentru facturi sau pentru renovări, după un scandal monstru cu primarul.  

Au fost acuzaţii de instigare la violenţă şi mită electorală după ce primarul Sectorului 1 și-a chemat susținătorii la Primărie.  

Antena 3 CNN a obținut informaţii în exclusivitate din culisele dezbaterii momentului! S-a lăsat cu bătăi în masă şi ţipete. 

Până și cei din USR PLUS au fost de acord cu amendamentele propuse de cei din PSD și PNL. Mai exact, proiectul viza inițial toți locuitorii din Sectorul 1 care ar fi trebuit să primească suma de 1000 de lei pentru a putea trece peste iarnă. Însă cei din PSD și PNL au venit cu amendamente asupra proiectului propus de Clotilde Armand, și astfel cei care câștigă salariul minim pe economie vor primi 3000 de lei pe gospodărie și nu pe fiecare persoană care a împlinit deja vârsta de 18 ani. 

Cei care au un salariu cuprins între salariul minim și salariul mediu vor primi 2000 de lei, iar cei care au un venit mai mare decât salariul mediu vor primi 1000 de lei. 

Proiectul a trecut deja de votul Consiliului Local și urmează ca în următoarele 10 zile să se stabilească regulamentul. 

Banii vor fi primiți prin decontare directă și nu sub formă de vouchere. Mai exact, locuitorii vor face un dosar cu facturile pentru încălzire, pe care îl vor aduce la primărie, iar până în luna aprilie a anului viitor Primăria Sectorului 1 este obligată să deconteze sumele promise. 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Primăria Sectorului 1
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close