Antena 3 Actualitate CNADNR vrea să se împace cu şoferii pe internet

CNADNR vrea să se împace cu şoferii pe internet

23 Noi 2015   •   15:54
CNADNR vrea să se împace cu şoferii pe internet

Începând de astăzi, șefii de la CNADNR promit că vor publica pe site-ul companiei bugetul de venituri și cheltuieli, după care vor urma: stadiul proiectelor de autostrăzi, al proiectelor de drumuri naționale, dar și al variantelor de ocolire, potrivit realitatea.net.

"În urma discuțiilor pe care le-am avut cu ministrul Transporturilor și a evoluției CNADNR în ceea privește transparentizarea activităților companiei, vom publica pe pagina web a Companiei stadiului proiectelor aflate în derulare, dar și a execuției bugetare aferente anului 2015", a declarat Neaga.

"Solicitările venite din partea mass-media, dar și a societății civile ne arată că e nevoie de mai multă deschidere, de transparență, și de ce nu, de colaborare în proiectele pe care le propunem și pe care le avem în desfășurare", susține șeful CNADNR într-un comunicat de presă.

"Consider că am avut multe de învățat în ultima vreme din colaborarea cu societatea civilă, dar și cu reprezentanții mass-media", a mai spus Narcis Neaga.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close