Antena 3 CNN Actualitate Cod portocaliu de furtună și cod galben de instabilitate atmosferică în mai multe zone din țară

Cod portocaliu de furtună și cod galben de instabilitate atmosferică în mai multe zone din țară

Cod portocaliu de furtună și cod galben de instabilitate atmosferică în mai multe zone din țară
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Iun 2019   •   15:40

 Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtună, valabilă în următorul interval în mai multe localităţi din judeţul Buzău. 

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 16:00, în judeţul avertizat sunt prognozate averse ce vor cumula local 35 - 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindina de mici şi posibil medii dimensiuni, precum şi vijelii. 

De asemenea, vor fi în vigoare avertizări nowcasting Cod galben de vreme instabilă în zone din judeţul Buzău (până la ora 16:15), judeţul Bistriţa-Năsăud (până la ora 16:30) şi judeţul Mureş (până la ora 17:00).

În judeţele respective se vor semnala averse care vor cumula local până la 35 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, şi intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close