Antena 3 CNN Actualitate Confort și siguranță la volanul unei mașini închiriate

Confort și siguranță la volanul unei mașini închiriate

Dacă până acum centrul de greutate al oricarei discuții despre închirieri auto era în zona de confort și accesibilitate, acesta s-a mutat acum pe siguranță. Și nu vorbim de siguranța în trafic, ci de transport personal efectuat în condiții de siguranță în vremuri de pandemie.

Confort și siguranță la volanul unei mașini închiriate
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2021   •   10:03

Chiar dacă libertatea noastră de mișcare s-a redus considerabil, nevoile au ramas mai mult sau mai puțin aceleași. Tot trebuie să ne mișcăm prin oraș pentru a ajunge la serviciu, pentru a face cumpărături, pentru a avea grijă de parinți sau de bunici în vârstă, pentru a face plăti sau pentru a rezolva diverse alte probleme. Și ce opțiuni avem?

Iată câteva dintre punctele pe care închirierea unei masini le bifează

Garantează transport personal sigur

In contextul unei pandemii și al unei boli cu transmitere virală, transportul în comun pare a fi o loterie. Insalubre și aglomerate încă dinainte de pandemie, mijloacele de transport în comun din București au ramas la fel. Apropierea de multe alte persoane poate fi evitată prin închirierea unei mașini în zilele în care aveți mai multe drumuri de făcut. Este eficient, sigur și rapid. Ca să fiți siguri că aveți parte de servicii inchirieri auto bucuresti de calitate, vă recomandam firma de închirieri auto Titan Rent cu sediul în sector 3 București. Îi recomandă peste 13 ani de experiență în domeniu și peste 10.000 de clienți multumiți.

Nu necesită o investiție majora și mentenanță pe termen lung

Dacă nu erați dispus să investiți intr-o mașină înainte de pandemie, nu trebuie să o faceți nici acum dacă singurul lucru pe care vi-l doriți este să aveți parte de transport în siguranță. Cu excepția situatiei în care vreți să faceți taximetrie, mașina nu este o investiție; este un bun de consum. Se uzează și necesită întreținere. Prin închirierea unei mașini puteți avea parte de beneficii, fără o cheltuială majora.

Veți avea parte de vacanțe liniștite

Pentru clipele de relaxare pe care intentionați să le petreceti departe de aglomerație, o mașină închiriată reduce bătăile de cap. Fie alegeți o destinație accesibilă cu mașina și evitati zborul cu avionul, fie luați o cursă mică și rapidă dar închiriați o mașină la destinație, închirierea este cea mai bună soluție. Sau dacă doriți să plecați cu avionul în vacanță și trebuie să ajungeți la timp în aeroportul din București, este foarte simplu să închiriați un automobil și să ajungeți la timp acolo fără să vă fie frică de întârzieri. Serviciile de inchirieri auto aeroport bucuresti sunt printre cele mai căutate având în vedere traficul mare de oameni ce tranzitează aeroportul.

Cum vă puteți face experiența și mai sigura? Chiar daca principalul mijloc de transmitere al bolii este prin proximitate cu o persoană infectată, puteți intreba la centrul de inchirieri Titan Rent ce tip de servicii de curățare asigură. Apoi, pentru un plus de siguranță, puteți sterge cu soluție pe bază de alcool volanul, manerele, torpedoul, bordul, touchscreen-ul (unde există) și alte zone care sunt atinse mai des de către șofer și pasageri. Transmiterea prin intermediul obiectelor nu s-a dovedit a fi la fel de însemnată, dar așa vă puteți bucura liniștiți de mașină și vă puteți rezolva problemele fără a fi nevoiți să vă faceți alte griji.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close