Antena 3 CNN Actualitate Consilierul PNL din Ilfov, atacat cu topoare de un clan de interlopi, și-a retras plângerea

Consilierul PNL din Ilfov, atacat cu topoare de un clan de interlopi, și-a retras plângerea

Cornel Ofiţeru, consilierul local din Ilfov, preşedintele filialei liberale din Chitila, cel care a fost atacat la începutul acestui an în plină stradă cu bâte şi topoare, şi-a retras plângerea formulată împotriva agresorilor. 

Consilierul PNL din Ilfov, atacat cu topoare de un clan de interlopi, și-a retras plângerea
Sursa foto: Antena 3
01 Apr 2020   •   21:30

La acel moment, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, a fost sesizat de către alesul local de faptul că, pe fondul unor discuţii mai vechi, mai multe persoane l-au urmărit şi i-au spart cu topoarele,  geamurile autoturismului.

În urma verificărilor, poliţiştii au condus la audieri mai multe persoane, una dintre ele fiind reţinută pentru 24 de ore,  fiind acuzată de ameninţare şi distrugere.

Consilierul PNL a povestit pentru Antena 3 că se întorcea spre casă iar la un moment dat maşina în care se afla a fost încercuită de 3-4 autovehicule în care se aflau mai multe persoane, interlopi cunoscuţi la nivel local.

A reuşit să se strecoare şi apoi să ajungă acasă. A intrat în curtea casei sale însă nu fără ca geamurile maşinii să îi fie sparte cu ajutorul unor topoare. Ulterior a sunat la 112 pentru a cere sprijin Poliţiei.

Video 1

Cornel Ofiţeru a relatat după acel episod, faptul că a fost atacat de mai multe persoane din clanul Iordan, respectiv Alex Iordan, cel care a fost şi reţinut de poliţie şi unchiul acestuia iar în spatele conflictului ar fi fost primarul Mircea Minea.

Cei din urmă ar fi vrut în acest fel să îl determine pe alesul local să nu mai candideze la alegerile următoare.

Totodată, la sfârşitul lunii decembrie, în cadrul unei şedinţe, membrii clanului Iordan ar fi participat la şedinţa Consiliului Local organizată cu ocazia alegerii noului viceprimar unde au exercitat presiuni şi ameninţări pentru a fi impusă în funcţie o anumită persoană.

Video 2

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close