Antena 3 CNN Actualitate Constanţa arată ca după bombardamente din cauza veşnicelor şantiere: "E haos!"

Constanţa arată ca după bombardamente din cauza veşnicelor şantiere: "E haos!"

Deşi se vrea a fi cel mai mare oraş turistic de la malul mării, Constanţa arată ca după bombardamente. Circulaţia este îngreunată pe bulevarde întregi, asfaltatul decopertat şi conducte depozitate pe străzi. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că şantierele au fost începute în tot oraşul, în acelaşi timp, însă niciun proiect nu a fost finalizat.

Constanţa arată ca după bombardamente din cauza veşnicelor şantiere: "E haos!"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2022   •   08:39

Şantierele au fost începute, în mai multe zone din oraş, dar nefinalizate. În unele se lucrează de zor, în timp ce în altele se mai şi stă.

Haosul din oraş îi deranjează cumplit pe şoferi.

"Cea mai mare ruşine din partea primarului. Se lucrează şi acolo, şi acolo. E prăpăd", a declarat un taximetrist.

Nici pietonii nu sunt mai mulţumiţi de situaţie, mai ales că trebuie să treacă printre craterele din asfalt pentru a ajunge la destinaţie.

Bulevardul care duce către staţiunea Mamaia este paralizat complet la orele de vârf din cauza şantierelor şi a conductelor depozitate pe şosea. Într-o singură intersecţie se lucrează în patru puncte.

Pe o mare parte a bulevardului Alexandru Lăpuşneanu zona a fost îngrădită şi lucrările au fost semnalizate, însă în afară de oamenii care se strecoară pe străzi, nici urmă de muncitori. Culmea, vorbim despre un proiect pe bani europeni de creştere a accesibilităţii la transportul în comun, benzi speciale pentru autobuze şi piste pentru biciclete.

Locurile de parcare, şi aşa puţine, dispar. Şi pe varianta oraşului Constanţa, respectiv pe bulevardul Aurel Vlaicu, au fost deschise numeroase şantiere, iar străzile au rămas într-o stare deplorabilă.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close