Antena 3 CNN Actualitate Copil de 10 ani, în stare gravă după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni

Copil de 10 ani, în stare gravă după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni

Copil de 10 ani, în stare gravă după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni
27 Mai 2016   •   09:06

Un şofer care mergea cu viteză a lovit un copil de 10 ani care traversa strada pe trecerea de pietoni. Micuţul a ajuns la spital cu răni grave, în timp ce şoferul vitezoman a rămas pe loc să dea explicaţii poliţiştilor de la Rutieră.

Cum există martori care susţin mai multe variante legate de cine ar fi vinovat de producerea accidentului, poliţiştii şi criminaliştii au o misiune dificilă.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Basarabia din Capitală. Un şofer, angajat al unei firme de pază, circula pe linia de tramvai şi a lovit în plin un băiat de 10 ani care încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

Şoferul care lucrează la o firmă de pază, conducea maşina de teren a instituţiei. Nimeni nu ştie din ce motiv bărbatul mergea cu viteză pe linia de tramvai, încălcând astfel două reguli de circulaţie. Pe Bulevardul Basarabia un băieţel de doar 10 ani încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Nu a mai apucat.

Pentru că acuza dureri la coloană şi cap, medicii de la Smurd l-au imobilizat şi l-au transportat la spitalul Grigore Alexandrescu pentru investigaţii. Intre timp, la faţa locului, şoferul îşi susţinea nevinovăţia

Cum alţi martori îl contrazic, poliţiştii de la Rutieră şi criminaliştii trebuie să afle cine nu a respectat culoarea semaforului. Locatarii din zonă spun că şoferii conduc mai mereu pe linia de tramvai.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: trecere de pietoni
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close