Antena 3 Actualitate Coșciug COVID găsit la groapa de gunoi! Brățara de identificare a cadavrului, găsită în sicriu

Coșciug COVID găsit la groapa de gunoi! Brățara de identificare a cadavrului, găsită în sicriu

de Carmina Pricopie    |    29 Mar 2021   •   11:27
Coșciug COVID găsit la groapa de gunoi! Brățara de identificare a cadavrului, găsită în sicriu
Sursa foto: hepta

Anchetă de amploare a polițiștilor după ce un coșciug din zinc de tipul celor folosite pentru repatrierea persoanelor decedate de COVID-19, a fost găsit aruncat la o groapă de gunoi de la marginea Bucureștiului. Tot printre gunoaie, criminaliștii au descoperit și brățara de identificare a cadavrului, care dispăruse fără urmă.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, când autoritățile au găsit la groapa de gunoi de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu un coșciug din zinc ce avea înăuntru mai multe obiecte, dar și câteva fragmente ce păreau a fi de natură umană. 

Oamenii legii au deschis o anchetă, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că un cetățean român, ce fusese diagnosticat cu COVID-19 și decedase în străinătate, fusese adus în România, conform protocolului, într-un coșciug din zinc. Însă din dorința familiei de a-l înmormânta creștinește, familia a apelat la o firmă de pompe funebre care a schimbat coșciugul din zinc cu unul din lemn. 

Potrivit surselor Antena 3, s-ar fi făcut mai multe falsuri în acte, pentru că familia avea nevoie de documente care să ateste că persoane respectivă nu a decedat din cauza COVID-19. Astfel, firma de pompe funebre ar fi modificat documentele astfel încât persoana respectivă să aibă parte de o înmormântare normală. 

Cei de la firma de pompe funebre ar fi și cei care au aruncat coșciugul pe marginea drumului. 

În acest moment, autoritățile au dispus o anchetă pentru a se stabili condițiile în care coșciugul a ajuns la groapa de gunoi și cine răspunde pentru toate ilegalitățile apărute în acest caz. 

×
Subiecte în articol: coșciug zinc

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close