Antena 3 CNN Actualitate Cristian Rizea le răspunde patronilor pe care i-a țepuit: PRU nu şi-a respectat obligaţiile, biletele de avion erau gratuite

Cristian Rizea le răspunde patronilor pe care i-a țepuit: PRU nu şi-a respectat obligaţiile, biletele de avion erau gratuite

Cristian Rizea le răspunde patronilor pe care i-a țepuit: PRU nu şi-a respectat obligaţiile, biletele de avion erau gratuite
12 Apr 2017   •   23:17

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a răspuns acuzaţiilor legate de faptul că plecat dintr-un hotel din Vaslui fără să plătească masa şi cazarea şi că nu ar fi achitat nişte bilete de avion, afirmând că PRU avea prin contract obligaţia să-i achite cheltuielile din campania electorală, iar biletele de avion pe care nu le-ar fi plătit i-au fost de fapt oferite cu titlu gratuit de omul de afaceri Alin Burcea după ce acesta aflase de intenţia sa de a candida la Primăria Sectorului 5, scrie news.ro.

Cristian Rizea susţine că nu el, ci PRU nu şi-a respectat obligaţiile care-i reveneau printr-un contract încheiat cu un hotel din Vaslui.

”Cel care a decis unde să candidăm eu şi dl. Ciprian Ţîrdea a fost domnul Bogdan Diaconu, în ciuda faptului că îşi dăduse cuvântul în faţa colegilor din conducerea PRU că vom candida pe lista de la Bucureşti ! Cu o zi înainte de data limită a depunerii candidaturilor Bogdan Diaconu m-a rugat să merg la Vaslui că partidul va suporta din punct de vedere financiar cheltuielile aferente campaniei electorale, inclusiv costurile de cazare!”, a scris, pe Facebook, Cristian Rizea.

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de omul de afaceri Alin Burcea, Rizea precizează că Burcea l-a abordat, fiind interesat de perspectiva ca fostul deputat să devină primar al sectorului 5 la alegerile din iunie 2016.

”Domnia sa mi-a oferit chiar nişte bilete de sejur gratuite în Grecia în luna iulie-august 2015, bilete pe care le-am oferit unor colegi de la PSD Sector 5 (element care se poate foarte uşor verifica)! În acea perioadă, având nevoie de nişte servicii turistice, am apelat la dl. Alin Burcea, care mă rugase ca pentru astfel de solicitări să colaborez cu agenţia dânsului, lucru pe care l-am facut, domnia sa insistând că nu trebuie să achit contravaloarea acestor servicii!”, se justifică fostul pesedist.

Citește și:

Doi politicieni, acuzați că au mâncat și au băut de 10.000 de euro și au fugit fără să plătească

Noi acuzații la adresa lui Cristian Rizea. Deputatul, acuzat că a dat o nouă țeapă

×
Subiecte în articol: Cristian Rizea
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close