Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu a murit. Mircea Badea, prima reacție: "E absolut șocant! Aveam opinii contrare în multe situații, dar am apreciat că era sinceră"

Cristina Țopescu a murit. Mircea Badea, prima reacție: "E absolut șocant! Aveam opinii contrare în multe situații, dar am apreciat că era sinceră"

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. O vecină a sunat la 112 pentru că nu o mai văzuse de pe 19 decembrie. Polițiștii au găsit-o în pat, îmbrăcată de somn, fără urme de violență.

Cristina Țopescu a murit. Mircea Badea, prima reacție: "E absolut șocant! Aveam opinii contrare în multe situații, dar am apreciat că era sinceră"
Sursa foto: foto- captură Antena 3
12 Ian 2020   •   23:51

Mircea Badea a avut o primă reacție, în direct, la Antena 3, după ce a aflat că fosta prezentatoare a trecut în neființă. 

"E absolut șocant. E fără doar și poate o știre șocantă din toate motivele. Sigur că am cunoscut-o pe Cristina Țopescu, am interacționat de multe ori în direct. Îmi amintesc când ne-a dat ocazia în direct și lui Mihai Gâdea și mie să avem grijă de niște căței care erau fără stăpân. Ea ne-a dat șansa atunci să ne implicăm într-o situație la care ea era foarte sensibilă și ne-a sensibilizat și pe noi. 

Era un om sincer. Eu de cele mai multe ori m-am situat pe contrasensul opiniilor sale, am avut opinii contrare în multe situații, dar cu siguranță punctele sale de vedere erau sincere. Credea în toate vorbele pe care le rostea. Avea agenda propriilor convingeri, lucru care e foarte rar și pentru care am respectat-o întotdeauna", a spus Mircea Badea. 

Cristina Țopescu a murit. Mircea Badea, prima reacție: "E absolut șocant! Aveam opinii contrare în multe situații, dar am apreciat că era siceră"

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu Mircea Badea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close