Antena 3 CNN Actualitate Cristoiu: Populaţia activă trebuie neapărat să meargă la muncă

Cristoiu: Populaţia activă trebuie neapărat să meargă la muncă

Ion Cristoiu este de părere că populaţia activă ar trebui să revină cât mai rapid la muncă, astfel încât economia să fie relansată.

Cristoiu: Populaţia activă trebuie neapărat să meargă la muncă
14 Apr 2020   •   21:59

„Formula ”relaxarea restricţiilor” este improprie. Se păstrează atmosfera de luptă împotriva pandemiei, dar se iau unele măsuri pentru relansarea economiei pentru a nu se crea această imagine de ”gata, s-a terminat”. O formulare mai bună ar fi ”măsuri pe fondul pandemiei pentru relansarea economiei”.

Salut faptul că în Italia se deschid primele librăriile. Tot mai multe state occidentale se gândesc la o luptă pe două fronturi. Pe de o parte o luptă împotriva coronavirusului şi, pe celălalt front, relansarea economiei. Populaţia activă trebuie neapărat să se întoarcă la muncă.

Chiar dacă nu s-au luat măsuri de relansare a economiei, tema nu mai este coronavirusul, dar agenda publică este dominată de tema relansării economiei. Personajele principale ar trebui să fie acum, nu ministrul Sănătăţii, ci miniştrii Agriculturii, Sporturilor, Transporturilor, Culturii”, a spus jurnalistul în emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”.

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close