Antena 3 CNN Actualitate Cum a apărut Patriarhul Daniel la un eveniment public, în plină pandemie - GALERIE FOTO

Cum a apărut Patriarhul Daniel la un eveniment public, în plină pandemie - GALERIE FOTO

În plină pandemie de coronavirus, când unii preoţi nu au respectat măsurile de protecţie şi au împărtăşit mai mulţi oameni cu aceeaşi linguriţă ori i-au chemat la slujbe, un exemplu de urmat vine de la nivel înalt în acest domeniu.

Cum a apărut Patriarhul Daniel la un eveniment public, în plină pandemie - GALERIE FOTO
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    20 Iul 2020   •   16:15

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, a apărut cu mască de protecţie la un eveniment public. S-a întâmplat duminică, atunci când el s-a întâlnit cu reprezentanții Asociației Studenților Creștini-Ortodocși, potrivit basilica.ro.

În imagini, se vede cum Preafericitul Daniel poartă mască de protecţie în spaţiu închis şi a renunţat la ea, pentru a ţine un discurs invitaţilor, de la o distanţă considerabilă.

Reguli şi restricţii noi pentru românii când merg la biserică

Reprezentanții filialelor ASCOR (Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români) din toată țara au fost primiți duminică de Patriarhul României, care i-a felicitat cu ocazia împlinirii a 30 de ani "de existență și de activitate, de slujire a Bisericii și a țării".

La sfârşitul săptămânii trecute, Patriarhia Română a reamintit românilor regulile şi restricţiile care trebuie respectate în lăcaşurile de cult pe perioada stării de alertă, după ce guvernul a decis prelungirea acestei perioade cu încă 30 de zile, în contextul pandemiei de coronavirus.

×
Subiecte în articol: mască biserica Preafericitul Daniel
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close