Cum a dispărut fără urmă, de trei ani, adolescenta care avea o idilă cu un medic. Familia este convinsă că fata a fost ucisă

de A.M.P    |    18 Mai 2016   •   19:16
Cum a dispărut fără urmă, de trei ani, adolescenta care avea o idilă cu un medic. Familia este convinsă că fata a fost ucisă Foto: pixabay.com

Parchetul General a solicitat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi preluarea dosarului privind dispariţiei unei adolescente din Bârlad, caz în care un chirurg a fost suspectat că a ucis-o. Verificările vin după ce timp de doi ani de zile, de când judecătorii au dispus refacerea anchetei, cazul a bătut pasul pe loc la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, scrie adevarul.ro.

Decizia vine urmare a nenumăratelor memorii făcute de familia minorei dispărute încă din martie 2013, care, disperată că fiica lor nu este găsită nici vie, nici moartă, s-a adresat Parchetului General, precum şi Consiliului Superior al Magistraturii.

Săptămâna trecută, dosarul, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, a fost înaintat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, superiorii procurorilor din Vaslui urmând să verifice în ce măsură s-au respectat actele procedurale şi dacă anchetatorii au ţinut cont de recomandările judecătorilor, care au decis refacerea anchetei.

Adriana Motaş a dispărut pe 5 martie 2013, pe când avea 17 ani, iar principalul suspect în acest caz a fost medicul Octavian Marcu, chirurg în cadrul Spitalului ”Elena Beldiman” Bârlad, care avea o relaţie extraconjugală cu minora.

Parteneri
x close