Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost posibilă tragedia în familia lui Răzvan Theodorescu: ”Mi-a dat un telefon ieri, că nu se simţea bine”

Cum a fost posibilă tragedia în familia lui Răzvan Theodorescu: ”Mi-a dat un telefon ieri, că nu se simţea bine”

Cum a fost posibilă tragedia în familia lui Răzvan Theodorescu: ”Mi-a dat un telefon ieri, că nu se simţea bine”
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Oct 2016   •   08:08

Fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, a fost găsit mort în casa sa de vacanţă, în localitatea argeşeană Corbeni. Ion Vladimir Theodorescu ar fi fost muşcat de un şarpe în timpul unei drumeţii, însă nu a mers la medic. Apropiaţii spun că este posibil ca decesul să fi fost cauzat de veninul unei vipere.

Academicianul Răzvan Theodorescu a ajuns în casa părintească de la Corbeni, după ce a aflat de la polițiști că fiul său a murit.

”Mi-a dat un telefon ieri, că nu se simţea bine. Trebuia să vină la Bucureşti”, sunt cuvintele lui Răzvan Theodorescu.

Vecinii spun că fiul fostului ministru a fost muşcat de un şarpe veninos în timp ce se plimba prin pădure. În loc să meargă la medic, ar fi rămas în casa bunicilor săi.

Ion Vladimir Theodorescu, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit fără viaţă de oamenii care se ocupau de îngrijirea locuinţei.

Medicii legişti urmează stabilească din ce cauză a murit fiul fostului ministru al Culturii. Anchetatorii nu au găsit niciun indiciu care să conducă la ipoteza unei crime.

 

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close