Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu: „Am primit o lovitură dură, nedreaptă, dar am supraviețuit”

Dan Voiculescu: „Am primit o lovitură dură, nedreaptă, dar am supraviețuit”

Dan Voiculescu: „Am primit o lovitură dură, nedreaptă, dar am supraviețuit”
22 Noi 2018   •   11:50

Judecatoria Sectorului 1 a admis o solicitare formulată de Dan Voiculescu de executare silită a Ministerului Finanțelor Publice - ANAF - Direcția Generală a Finanțelor Publice București - Administratia Sectorului 1 pentru recuperarea a circa 30.000 de lei, bani pe care inspectorii i-au reținut din pensia sa.

Profesorul Dan Voiculescu a scris pe blogul său că salută decizia instanței.

„Cu toate că suma recuperată este absolut irelevantă, raportat la cuantumul confiscărilor îndreptate împotriva mea și a familiei mele în ultimii ani, consider că această hotărâre judecătorească reprezintă o victorie simbolică a unui cetățean român confruntat cu abuzurile anumitor instituții.

Este deja de notorietate că estimarea prejudiciului din dosarul “Telepatia” n-a ținut seama de nicio evaluare obiectivă. Dar niciun argument cinstit nu a contat pentru că miza a fost “Voiculescu trebuie oprit”.

Deși am primit o lovitură dură, nedreaptă, și eu și grupul de presă pe care l-am fondat “am supraviețuit”. Existăm, deranjăm și uite că, demonstrăm că sistemul abuziv poate fi învins. Pasul e mic, dar direcția e corectă: avem drepturi, luptăm pentru ele”, a scris Dan Voiculescu.

 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close