Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, gest de solidaritate pentru o familie din Iași rămasă pe drumuri

Dan Voiculescu, gest de solidaritate pentru o familie din Iași rămasă pe drumuri

Dan Voiculescu, gest de solidaritate pentru o familie din Iași rămasă pe drumuri
19 Sep 2016   •   13:28

Profesorul Dan Voiculescu îşi doreşte un cadou inedit de ziua lui: vrea să ajute o familie din Iaşi să îşi refacă viaţa. Este vorba despre familia Loredanei, o fată de 13 ani din Probota, judeţul Iaşi, a cărei casă a ars din temelii. Dan Voiculescu vrea ca toate cadourile pe care le primeşte la aniversarea de anul acesta să ajungă la Loredana.

La nici 13 ani, Loredana a trecut prin incercari prin care altii nu trec toata viata. Ați văzut povestea zilele trecute la Antena 3. În timp ce era cu sora ei mai mică, în casa a izbucnit un incendiu. A luat o în braţe încercând să o apere de flăcări, dar nu puteau ieşi. Au fost salvate în ultimul moment de mamă care pur și simplu a trecut prin flăcari ca să-si salveze fetele.

Le-a salvat, însă toata agoniseala lor s-a făcut scrum cu cateva zile înainte ca Loredana să înceapa școala. Ce trebuia sa fie un moment de bucurie s-a transformat într-unul de disperare pentru că nu mai au nimic: nici casă, nici haine, nici rechizite.

Familia Loredanei are nevoie de orice fel de ajutor: fie că este vorba despre mobilă, electrocasnice, haine, materiale de constructii sau bani. Toate vor ajunge la Fundaţia pentru Dezvoltarea României, care le va redirecționa catre familia Solomon, la Iaşi.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close