Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, mesaj de speranță: Cu demnitate, onoare și curaj, vom trece cu bine și peste criza actuală

Dan Voiculescu, mesaj de speranță: Cu demnitate, onoare și curaj, vom trece cu bine și peste criza actuală

Profesorul Dan Voiculescu transmite un mesaj de speranță și încredere în viitor, afirmând că românii vor trece cu bine peste criza actuală. Forța morală, credința și înzestrările noastre native nu pot fi șterse de nicio pandemie, afirmă el.

Dan Voiculescu, mesaj de speranță: Cu demnitate, onoare și curaj, vom trece cu bine și peste criza actuală
19 Apr 2020   •   14:00

”Fie ca Sărbătorile Pascale să ne aducă sănătate, echilibru și încredere în viitorul familiei și al țării noastre.

De-a lungul încercatei noastre istorii, noi, românii, am depășit numeroase obstacole ce păreau de netrecut. Cu demnitate, onoare și curaj, vom trece cu bine și peste criza actuală.

Prin toate inconvenientele ei evidente, distanțarea fizică ne-a reamintit cât de puternică este legătura dintre noi, cât de mare este patrimoniul nostru comun și cât de irelevante sunt diferențele care ne separă. Identitatea națională, credința, înzestrările native și forța morală a românilor nu pot fi șterse de nicio pandemie.

Un minunat exemplu pentru uriașul potențial al acestei națiuni îl reprezintă Maria Ecaterina, o fetiță de 7 ani, care, cu emoția și talentul său, și-a propus să aducă un pic de speranță în viața celor afectați în aceste zile de coronavirus.

Privind-o și ascultând-o, înțelegem că România are viitor!”, transmite Dan Voiculescu pe blog. 

 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close