x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Daniel Funeriu, mesaj pentru Margareta, Custodele Coroanei: Cucoană, nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin

de M.Z.   •   07 Dec 2017   •   13:17
Daniel Funeriu, mesaj pentru Margareta, Custodele Coroanei: Cucoană, nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin 418
Foto: Intact Images

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, o critică pe Margareta, Custodele Coroanei Române, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru Săvârşin "în afară de a-i exploata frumuseţile" şi îi recomandă ca, înainte să aibă grija românilor, să-i plătească în mod corect pe oamenii care lucrează acolo pentru Casa Regală.

”Nu cred că sunt în situaţia lipsei de respect faţă de memoria lui Mihai I dacă îi spun acestei cucoane, Margareta, să se oprească. O spun în calitate de copil al Săvârşinului care şi-a început şcoala în curtea reşedinţei regale din Săvârşin, care a bătut mingea pe terenul de fotbal al Regelui, care mergea zilnic la şcoală pe drumul dinspre gară făcut de acesta, care hrănea veveriţele din curtea reşedinţei şi se ascundea printre stejarii de acolo. Şi care încă de la 6 ani avea pentru Rege un soi de pioşenie infantilă: aşa cum spuneau bătrânii din sat eu eram sigur că va reveni şi ne va face bine. Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo...Îţi promit că odată doliul încheiat eu personal voi verifica că tot ce faceţi şi aţi făcut în Săvârşin este legal (...)”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Daniel Funeriu.

Fostul ministru al Educaţiei a ataşat şi o poză, cu ”aşa-zisul cămin cultural din Săvârşin, care este la fix 20 de metri de reşedinţa regală şi terenul de fotbal, mai distrus ca acum 40 de ani”.

Custodele Coroanei a transmis, miercuri, un nou mesaj către români, după decesul Regelui Mihai, precizând că va continua munca Majestăţii Sale.

Regele Mihai I al României a murit marți, la ora 13, ora României, la reședința privată din Elveția.

Trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi adus în România pe 13 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie.
 

sati