Antena 3 CNN Actualitate Daniel Zamfir, despre acuzațiile la adresa lui Tăriceanu: Se dorește eliminarea sa din cursa pentru prezidențiale

Daniel Zamfir, despre acuzațiile la adresa lui Tăriceanu: Se dorește eliminarea sa din cursa pentru prezidențiale

Daniel Zamfir, despre acuzațiile la adresa lui Tăriceanu: Se dorește eliminarea sa din cursa pentru prezidențiale
08 Noi 2018   •   10:21

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a comentat  informaţiile potrivit cărora DNA ar urma să ceară începerea urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a comentat, într-o intervenţie la România TV, informaţiile potrivit cărora DNA ar urma să ceară începerea urmăririi penale a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, într-un dosar. Daniel Zamfir apreciază că momentul în care a fost lansat acest scenariu nu este deloc întâmplător şi are o strânsă legătură cu actualul context politic.

"Sigur că se doreşte eliminarea domniei sale din cursa pentru alegerile prezidenţiale, având în vedere contextul favorabil pe care îl are acum domnia sa. În rest, ce continuă să facă DNA în acest moment nu am nicio urmă de îndoială că această acţiune are în spate altceva. Vă aduc aminte doar că discuţiile care au apărut în spaţiul public înaintea congresului PNL, a Consiliului Naţional PNL, când preşedintele Iohannis vorbea despre faptul că 'se va ocupa de ALDE'. Nu ştiu dacă ocupatul de ALDE a însemnat sau nu şi această acţiune dar eu nu prea cred în coincidenţe, mai ales în această perioadă", a declarat Daniel Zamfir.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close