Antena 3 CNN Actualitate Datoriile lui Dinu Patriciu după moarte. Moștenitorii sunt disperați

Datoriile lui Dinu Patriciu după moarte. Moștenitorii sunt disperați

Datoriile lui Dinu Patriciu după moarte. Moștenitorii sunt disperați
Sursa foto: foto: Agerpres
06 Aug 2017   •   10:47

Dinu Patriciu a lăsat după moarte datorii de milioane de euro, iar până acum băncile i-au executat pe moştenitorii omului de afaceri.

Zilele trecute, judecătorii au acceptat cererea unei bănci şi au instituit sechestru asigurator pe bunurile mai multor firme ale milionarului pentru recuperarea unei datorii de aproape patru milioane de euro, potrivit cancan.ro.

Dinu Patriciu a luat în timpul vieţii credite de milioane de euro de la bancă, iar o parte din bani n-au mai fost restituiţi, motiv pentru care creditorii s-au adresat instanţei, ultimul caz de acest gen fiind sechestrul instituit pe bunurile mai multor firme.

”Admite cererea de înfiinţare a sechestrului asigurator şi a popririi asiguratorii. Dispune înfiinţarea unui sechestru asigurator asupra bunurilor mobile şi imobile urmăribile ale debitorilor până la concurenţa sumei de 17.101.473,34 lei. Pune în vedere creditoarei să depună o cauţiune de 3.000.000 lei în termen de 10 zile de la comunicare, sub sancţiunea desfiinţării de drept a măsurii sechestrului asigurător. Dispune înfiinţarea popririi asigurătorii asupra sumelor de bani, titlurilor de valoare sau altor bunuri mobile incorporale urmăribile, până la concurenţa sumei de 17.101.473,34 lei asupra conturilor debitorilor”, se arată în decizia instanţei.

×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close