Antena 3 CNN Actualitate De Înviere, Antena 3 a pregătit cea mai amplă transmisiune TV din 20 de mănăstiri, biserici și catedrale

De Înviere, Antena 3 a pregătit cea mai amplă transmisiune TV din 20 de mănăstiri, biserici și catedrale

Antena 3 a pregătit de Înviere, de la ora 21.00, un program special. Cei mai urmăriți jurnaliști vor fi față în față cu cei mai respectați și iubiți români.

De Înviere, Antena 3 a pregătit cea mai amplă transmisiune TV din 20 de mănăstiri, biserici și catedrale
17 Apr 2020   •   20:59

Este vorba despre cea mai amplă transmisiune TV din 20 de mănăstiri, biserici și catedrale, din locurile simbolice pentru toți credincioșii .

Medici din camerele de gardă și din saloanele unde luptă pentru viață , cei mai iubiți români (Nadia Comăneci, Sofia Vicoveanca, Dan Puric, Alexandru Arșinel , Draga Olteanu-Matei , Alexandra Nechita, Furdui Iancu) , duhovnici  cu har (Părintele Necula, Pr. Zaharia sau Vasile Ioana), români răspândiți în lume care sunt cu sufletul aproape de cei de acasă vor fi în direct doar la Anteba 3 cu milioanele de români care vor rosti Hristos A Înviat!  

Nadina Câmpean și Adrian Ursu, alături de Florentina Fântânaru, împreună cu zeci de reporteri, corespondenți și operatori, vor aduce acasă la fiecare dintre români emotța unui moment unic pe care îl trăim cu totul special anul acesta.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close