Antena 3 CNN Actualitate Decizie incredibilă a judecătorilor din Vâlcea după scenele de o violenţă rară filmate într-un bar. Atacatorii sunt cercetați sub control judiciar

Decizie incredibilă a judecătorilor din Vâlcea după scenele de o violenţă rară filmate într-un bar. Atacatorii sunt cercetați sub control judiciar

Decizie incredibilă a judecătorilor din Vâlcea după scenele de o violenţă rară filmate într-un bar. Atacatorii sunt cercetați sub control judiciar
Sursa foto: Foto: Facebook/ Jandarmeria Română
12 Iun 2019   •   08:58

Update: Decizie incredibilă a judecatorilor din Valcea după scenele de o violenţă rară  filmate într-un local din Racoviţa. Acestia au decis ca doi din cei trei atacatori care au batut cu bestialitate un barbat şi pe fiul acestuia sa fie cercetaţi sub control judiciar. 

Știrea inițială: Scene de o violenţă rară au avut loc într-un local din Ţara Loviştei, judeţul Vâlcea. 

Un bărbat şi fiul acestuia au fost bătuţi până au căzut laţi de o grupare care terorizează oamenii din zonă. În imagini se vede cu interlopii împart pumni, picioare, şi se folosesc tot ce le pică în mână să lovească, inclusiv o coasă. 

Bătaia are loc pe terasa unui bar, iar mai mulţi copii fug in ultima clipa pentru a se salva din calea agresorilor. Jurnaliştii de la Vocea Vâlcii scriu că doi dintre cei trei agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Vă avertizăm că urmeaza imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. 

Bataia soră cu moartea primită de barbat şi fiul său pare desprinsă din filme. Loviturile încasate de la cei trei batăuşi nu se mai termină în ciuda faptului că victimele sunt pline de sânge. 

Atacatorii lovesc cu tot ce le cade in mană. Pari, mături şi o coasă sunt folosite pentru a-şi pune la pâmânt victimele. 

La scena incredibilă asistă speriată şi o femeie, iar doi copii fug în ultima clipă din calea atacatorilor. 

Scandalul a fost aplanat de apariţia poliţiei. Doi dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar azi vot ajunge în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close