Antena 3 Actualitate Defecțiune la Metrou. Circulație îngreunată pe Magistrala 4

Defecțiune la Metrou. Circulație îngreunată pe Magistrala 4

de Georgiana Adam    |    02 Aug 2021   •   17:53
Defecțiune la Metrou. Circulație îngreunată pe Magistrala 4
Sursa foto: Hepta

Circulația trenurilor de metrou de pe Magistrala 4 va fi îngreunată, luni, după ce unul dintre trenurile magistralei a suferit o defecțiune în stația Parc Bazilescu.

Conform Metrorex, siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol  în urma defectării trenului. Începând cu ora 15:25, pe Magistrala 4, trenurile vor circula în sistem pendulă între staţiile Jiului şi Străuleşti, pe linia 1.

Defecţiunea trenului s-a produs în staţia de metrou Parc Bazilescu, pe linia 2 a Magistralei M4, Străulești-Gara de Nord, în jurul orei 15.

„Pentru continuarea şi fluidizarea călătoriilor, circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile Jiului şi Străuleşti, pe linia 1. Călătorii au fost informaţi despre modificarea circulaţiei trenurilor prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor şi peroanelor staţiilor de metrou”, anunţă Metrorex, conform MediaFax.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close