Antena 3 CNN Actualitate Denisa Manelista a murit! Ce spunea cântăreața despre teribila ei boală

Denisa Manelista a murit! Ce spunea cântăreața despre teribila ei boală

Denisa Manelista a murit! Ce spunea cântăreața despre teribila ei boală
de S.T.    |    23 Iul 2017   •   16:35

"Denisa Manelista” a murit! Veste tristă pentru toți fanii Denisei Răducu. "Denisa Manelista” a murit!Cântăreața de manele a pierdut lupta cu boala cumplită care o măcina de luni bune. "Denisa Manelista” a murit!

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

"Denisa Manelista” a murit! Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi s-a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

"Denisa Manelista” a murit! Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani era din ce in ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. Ea ajunsese sa se simta din ce in ce mai rau, motiv pentru medicii care o tin sub observatie decisesera la un moment dat sa nu o mai interneze decat pentru sedintele de hidratare si administrarea de calmante. Fata apreciata in lumea muzicii lautarsti ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.

"Denisa Manelista” a murit! Ce spunea artista despre boala ei

"Denisa Manelista” a murit!  „Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.

"Denisa Manelista” a murit! Nu am nicio legătură cu boala Ilenei Ciuculete. Are legătură cu ficatul, dar nu cu Ileana Ciuculete. În niciun caz nu am aceeași boală. E adevărat că fac un tratament naturist”, declara Denisa pentru „Acces Direct”.

×
Subiecte în articol: denisa manelista Denisa Răducu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close