Descinderi la Oficiul de Cadastru Braşov, într-un dosar privind fapte de corupţie

22 Oct 2015   •   09:54
Descinderi la Oficiul de Cadastru Braşov, într-un dosar privind fapte de corupţie

Procurorii DNA efectuează, joi, percheziții la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Brașov, iar ancheta ar viza acordarea de lucrări cadastrale de către directorul și inginerul-șef de la această instituție, au declarat, surse judiciare pentru Agerpres. 
Sursele citate au explicat că lucrările s-ar fi făcut prin intermediul unei firme controlate de directorul OCPI Brașov.

DNA a anunțat că procurorii efectuează, joi, percheziții în 14 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate acestora și de fals, comise în perioada 2012 — 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Brașov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2012 — 2015. În cursul zilei de 22 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 14 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

x close