Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Operațiune-mamut declanșată de Sistem de Revelion

Descoperiți. Operațiune-mamut declanșată de Sistem de Revelion

Descoperiți. Operațiune-mamut declanșată de Sistem de Revelion
05 Ian 2019   •   23:36

Începutul de an ne găsește în plină campanie în presa internațională, unde regăsim un val de critici, axate cu precădere la adresa capacității României de a gestiona președinția Consiliului UE.

O parte dintre acestea au fost prezentate de Andreea Sava, sâmbătă, la ”Descoperiți”.

În paralel, avem articole despre ”presiunile” la adresa procurorilor, apoi o serie de materiale cu dedicație pentru Liviu Dragnea. 

Le Monde dă tonul în Franța, iar corespondentul publicației în România este Mirel Bran, soțul Tatianei-Niculescu Bran, numită purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale după ce Klaus Iohannis a devenit președinte. 

Similar, în Marea Britanie vorbim de Financial Times, publicație care în trecutul nu foarte îndepărtat îl numea pe George Soros ”omul anului”.

”Așa ceva nu se face întâmplător. Când vorbești despre o țară vorbești și despre Guvern, dar și despre președinte, problemele penale ale doamnei...Aici avem o acțiune concertată, articolele respective sunt scrise pentru România. Este o acțiune de influență cu scop pur electoral” a spus fostul parlamentar PSD Daniel Savu.

”Una pe zi, cum era la noi. E perioada de Sărbători, nu că prezintă interes România, dar și banii românești circulă. Sunt unii interesați din perspectivă economică” a apreciat avocatul Pavel Abraham.

×
Subiecte în articol: Descoperiți Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close