Antena 3 CNN Actualitate Detalii picante despre relația interlopului Crocodilu și psiholoaga penitenciarului Rahova

Detalii picante despre relația interlopului Crocodilu și psiholoaga penitenciarului Rahova

Detalii picante despre relația interlopului Crocodilu și psiholoaga penitenciarului Rahova
05 Feb 2019   •   19:49

Căsătoria, în Penitenciarul Jilava, dintre deținutul Bogdan Dumitrache, zis Crocodilu, și psiholoaga care l-a consiliat în perioada în care acesta era încarcerat la Rahova, a generat un scandal uriaș. Cu imaginea șifonată, ANP a anunțat presa că angajata respectivă, care este ofițer specialist, va face obiectul unei anchete, pentru a se stabili dacă a încălcat vreo lege.

Întâlnirile amoroase dintre angajata pușcăriei Rahova și temutul lider interlop Crocodilu ar fi început cu mult timp înainte ca cei doi să se căsătorească în închisoare, informează în exclusivitate spynews.ro.

Cu toate acestea, surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit că, în realitate, șefii Administrației Penitenciarelor știau cu mult timp înainte de consumarea căsătoriei că între deținut și psiholoagă există o relație amoroasă în toată regula. Sursele citate au precizat că, în perioada în care Crocodilu era închis la Penitenciarul Giurgiu, acesta ar fi folosit toate recompensele pentru a cere cameră intimă. Astfel, liderul interlop s-ar fi întâlnit de cinci ori cu actuala lui soție, fapt, de altfel, cunoscut și de conducerea ANP, care ar fi sancționat-o disciplinar pe femeie.

Cu toate acestea, psiholoaga Veronica nu s-a lăsat intimidată și a continuat ciudata relație, care a culminat cu o cununie care a avut loc la Jilava, unde bărbatul ei își ispășește pedeapsa primită în celebrul dosar al Clanurilor.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close