Antena 3 CNN Actualitate Document FBI: Cum au încurcat românii o anchetă a americanilor

Document FBI: Cum au încurcat românii o anchetă a americanilor

Document FBI: Cum au încurcat românii o anchetă a americanilor
de M.Z.    |    19 Oct 2016   •   00:17

Un document FBI în cazul milionarului român Dumitru Martin arestat în SUA, care arată că românii au încurcat ancheta americanilor, a fost prezentat marți, de Mihai Gâdea, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

În documentul de acuzare prezentat instanței americane și în baza căruia s-a cerut mandatul de arestare pe numele omului de afaceri Dumitru Martin, agentul FBI Matthew Young, specialist în combaterea infracțiunilor de corupție, a relatat investigația desfășurată pe durata a 17 luni care a condus la arestarea românului, pe 1 decembrie, prezentând o informație-cheie.

Astfel, omul de afaceri român Dumitru Martin a fosta arestat pe 1 decembrie 2015 de FBI, pentru dare de mită unui ofițer al armatei americane staționat la baza de la Kogălniceanu. 

Lectura atentă a documentului scoate în evidență că agenții FBI nu au colaborat cu oficialii români în această anchetă. Mai mult, în document chiar se relatează că, din cauza unor evenimente din România, pe perioada lunii martie 2015, acestea ”au amânat” cazul.

Întregul document, în clipul video de mai jos.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close