Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile de cauciuc, pe o stradă din Constanţa

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile de cauciuc, pe o stradă din Constanţa

În timpul unei altercaţii, individul de 26 de ani a împuşcat doi bărbaţi cu un pistol cu bile de cauciuc, în faţa unei renumite cafenele din Constanţa.

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile de cauciuc, pe o stradă din Constanţa
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    17 Noi 2020   •   17:45

Incidentul a avut loc marti, în jurul orei 15:00. Polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați că pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații şi a rănit doi bărbaţi.

Agresorul a fost identificat, el are 26 de ani şi locuieşte chiar în acea zonă, a precizat pentru Antena 3,  Andreea Iliescu purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Agresorul deţine un permis de armă

"Din primele verificări a rezultat că acesta deţine un permis de armă. Agresorul a fost condus la audieri, arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate”, a mai precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, agresorul se cunoştea cu cei doi bărbaţi pe care i-a împuşcat

"În urma folosirii armamentului, au fost răniți doi bărbați, ambii aflându-se la spital, în afara oricărui pericol la acest moment. Urmează a se stabili dacă vor rămâne internaţi sau nu”, a mai precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Agresorul nu are alte antecedente penale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate.

 

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close