Antena 3 CNN Actualitate Doi bucureşteni au fost tâlhăriţi de patru indivizi care s-au prezentat ca poliţişti

Doi bucureşteni au fost tâlhăriţi de patru indivizi care s-au prezentat ca poliţişti

Doi bucureşteni au fost tâlhăriţi de patru indivizi care s-au prezentat ca poliţişti
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Iun 2011   •   16:31

Doi bucureşteni din sectorul 4 au fost tâlhăriţi de patru indivizi care s-au recomandat a fi de la Poliţie Română, conform Agerpres. Cei doi oameni s-au trezit la ora 07:00 dimineaţa cu patru indivizi la uşă.

Bărbaţii îmbrăcaţi în uniforme, au prezentat o legitimaţie "ce părea a fi reală” şi, sub pretextul că sunt poliţişti şi efectuează o percheziţie domiciliară pentru care au mandat, au intrat şi i-au încătuşat pe cei doi. Ulterior, au furat portofelul bărbatului, în care se aflau 4.000 de lei şi actele personale şi au fugit.

"Trei dintre autori purtau cagule negre şi erau îmbrăcaţi cu tricouri de aceeaşi culoare, inscripţionate pe spate cu Poliţia, aveau mănuşi iar cel de-al patrulea purta o uniformă de tip poliţie”, conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bucureşti, Diana Sarca.

 


De asemenea, Diana Sarca a adăugat că cercetările vor fi preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei.

Poliţia îi îndeamnă pe toţi cei care se pot afla într-o astfel de situaţie să verifice cu atenţie legitimaţiile şi documentele pe baza cărora se efectuează percheziţiile domiciliare.

×
Subiecte în articol: politisti talharie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close