Antena 3 CNN Actualitate Doi poliţişti şi un jandarm, snopiţi în bătaie de un scandalagiu (VIDEO)

Doi poliţişti şi un jandarm, snopiţi în bătaie de un scandalagiu (VIDEO)

Doi poliţişti şi un jandarm, snopiţi în bătaie de un scandalagiu (VIDEO)
Sursa foto: Ambulanta
21 Iul 2009   •   14:44

Cu mâini rupte, nasuri sparte şi coaste fracturate. Aşa au ieşit de la o intervenţie doi poliţişti şi un jandarm din Braşov chemaţi să liniştească un scandalagiu.

Oamenii legii au încercat să-l ducă pe bărbat la secţie, însă omul a început să lovească în stânga şi în dreapta până i-a doborât pe poliţişti la pământ. A fost nevoie de încă o patrulă pentru ca scandalagiul să fie condus la secţie.

Acum, bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru ultraj.

Poliţiştii au fost chemaţi de soţia scandalagiului. Omul a acceptat iniţial să meargă la secţie pentru a da o declaraţie, dar s-a răzgândit după câteva minute şi a început să lovească. Din pumnii bărbatului, oamenii legii au ajuns direct la spital.

O a doua patrulă de poliţie a reuşit să-l imobilizaze pe agresor şi l-a dus la Parchet. Bărbatului i s-a intocmit dosar penal pentru ultraj.

Vecinii agresorului susţin că acesta face deseori scandal şi se tem de el. Au auzit gălăgie pe scară dar nu au avut curajul să iasă.

Deşi a bătut doi poliţişti şi un jandarm, judecătorii au dispus cercetarea în stare de libertate a bărbatului. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă cel puţin trei ani de închisoare.



Antena 3

×
Subiecte în articol: politisti jandarm Brașov
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close