Antena 3 Actualitate Dr. Rafila nu se mai poate opri din râs când aude ultimele declaraţii ale lui Nelu Tătaru, despre epidemia de COVID-19 - VIDEO

Dr. Rafila nu se mai poate opri din râs când aude ultimele declaraţii ale lui Nelu Tătaru, despre epidemia de COVID-19 - VIDEO

de Milena Niță    |    05 Aug 2020   •   14:00
Dr. Rafila nu se mai poate opri din râs când aude ultimele declaraţii ale lui Nelu Tătaru, despre epidemia de COVID-19 - VIDEO
Sursa foto: Captura Youtube

Comunicarea în criza de coronavirus nu este uşoară, iar lacunele încep să se vadă, mai ales când oficialii nu pică pe aceeaşi idee. Deşi o problemă serioasă în momentul de faţă, declaraţiile pe subiectul COVID ale ministrului Sănătăţii i-au stârnit hohote de râs reprezentantului OMS în România, prof. Alexandru Rafila.

Totul s-a întâmplat marţi seara, la emisiunea moderată de Marius Tucă, cel care l-a avut invitat în studio pe profesorul Alexandru Rafila, membru în Comitetul Executiv al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Medicul Rafila nu şi-a putut stăpâni criza de râs la emisiune, atunci când moderatorul Marius Tucă i-a citit nişte declaraţii fără sens făcute chiar de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, deşi era vorba de situaţia actuală privind creşterea cazurilor de coronavirus din România.

Tătaru: Suntem pe trend crescător, dar scăzând ca intensitate a creşterii, nu suntem în scădere

"Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca şi intensitate a creşterii numărului de cazuri de la o zi la alta - nu suntem în scădere - suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni nişte lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (...). Eu aş vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe terapie intensivă", a declarat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, luni seară, la TVR.

Mediafax/ Marius Tuca Show

"Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoaşe, putem face o a doua cocoaşă care poate fi mai violentă decât prima, în condiţiile în care dacă atunci acţionam în instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare la o parte din concetăţenii noştri nu mai există", mai spunea şeful de la Sănătate.

Maniera în care Nelu Tătaru a ales să descrie evoluția epidemiei din țara noastră nu a putut fi comentată de reprezentantul României la OMS din cauza amuzamentului pe care i l-a stârnit. 

Momentul cu pricina a ajuns deja viral în această dimineaţă, apare şi pe reţelele de socializare, dar poate fi urmărit în clipul de mai sus.
 

×
Subiecte în articol: criza ras Nelu Tătaru
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close