Antena 3 CNN Actualitate După doi ani de comă profundă, Ioana Condea, tânăra violată și torturată în Germania, dă primele semne că își revine

După doi ani de comă profundă, Ioana Condea, tânăra violată și torturată în Germania, dă primele semne că își revine

După doi ani de comă profundă, Ioana Condea, tânăra violată și torturată în Germania, dă primele semne că își revine
Sursa foto: Foto captura a1
03 Sep 2016   •   08:54

După doi ani de comă profundă, Ioana Condea, tânăra care a ajuns pe mâna unor proxeneţi din Germania şi a fost bătută cu bestialitate, dă primele semne că îşi va reveni. Medicii din Germania, acolo unde tânăra se află şi acum, au reuşit să o salveze, după mai multe operaţii extrem de complicate.

Mama ei a vizitat-o de curând şi spune că Ioana începe să redevină aşa cum o ştia când a plecat.

Acum doi ani, Ioana Condea pleca în Germania să îşi găsească norocul. Singură, cu un copil de crescut, Ioana a avut încredere într-o prietenă care i-a promis că îi va găsi un loc de muncă. A plecat să lucreze ca menajeră, dar a ajuns pe mâna unor prexeneţi şi a fost obligată să se prostitueze. Şi coşmarul era abia la început. Ioana a fost sechestrată şi torturată.

După trei operaţii pe creier şi eforturi uriaşe de a o salva, medicii din Germania aproape că nu mai aveau nici o speranţă. S-a întâmplat însă un miracol.

David este crescut acum doar de bunica lui. Tatăl Ioanei a fost nevoit să plece şi el la muncă în străinătate, pentru a avea bani să îşi mai viziteze fiica.

Ioana Condea se recuperează într-un spital din Germania, iar medicii sunt încrezători şi optimişti că îşi va reveni. Agresorul ei este după gratii şi îşi execută pedeapsa de 8 ani de închisoare.

Sursa: Observator

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close